Antti Kurvinen Keskustavaikuttaja Etelä-Pohjanmaan Kauhavalta. Oikeustieteen maisteri. Kansanedustajaehdokas 2015 Vaasan vaalipiirissä

Synttäritiedote - lähden ehdolle kevään 2015 vaaleihin

Tiedote 14.7.2014        

 

Kurvinen pyrkii eduskuntaan Vaasan vaalipiiristä

 

Kauhavan kaupunginvaltuuston ja Etelä-Pohjanmaan Keskustan varapuheenjohtaja Antti Kurvinen lähtee ehdolle vuoden 2015 eduskuntavaaleihin. Kurvista ehdolle ovat pyytäneet muun muassa Keskustan Kauhavan kunnallisjärjestö sekä Isonkyrön ja Vaasan Keskustanuoret. Tänään 28 vuotta täyttävä Kurvinen on lakimies ja oikeustieteen maisteri. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa hän sai 3588 ääntä.

 

- Vastaan myöntävästi pyyntöihin ja lähden täysillä sekä ehdokkuuteen että kansanedustajan työhön. Tarjoan kaiken osaamiseni ja energiani vaalipiirin ihmisten ja yhteisöjen käyttöön.

 

Antti Kurvisella on 10 vuoden kokemus poliittisesta toiminnasta. Hän on vaikuttanut vuodesta 2006 lähtien Ylihärmän ja Kauhavan valtuustoissa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana vuonna 2009 ja vuosina 2009 - 2013 kuntayhtymä Kaksineuvoisen tarkastuslautakunnan ja Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana. Tällä hetkellä Kurvinen on Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntahallituksen jäsen. Hän työskentelee Seinäjoella asianajotoimistossa.

 

Vaaliteemoissa Kurvisella korostuvat pohjalaisten elinkeinojen, koulutuksen, kulttuurin ja peruspalvelujen puolustaminen sekä vaalipiirin hankkeiden nykyistä parempi edistäminen.

- Haluaisin tehdä rakentavaa politiikkaa kaikkien pohjalaisten hyväksi yli maakunta- ja seutukuntarajojen. Tällä vaalikaudella edunvalvontamme on epäonnistunut täysin. Olemme menettäneet mm. Lentosotakoulun ja paljon koulutuspaikkoja. Altian kohtalo on vaakalaudalla. Tarvitsemme onnistumisia ja ratkaisuja, joilla murroksessa olevassa maailmassa elämän edellytykset näillä lakeuksilla paranevat.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Entisenä kauhavalaisena kysyisin, miltä Kauhavan lentokentän tulevaisuus näyttää? Sen kehittämisestä voisi saada hyvän työnäytteen ennen EK-vaaleja 2015.

Pentti Järvi
Käyttäjän anttikurvinen kuva
Antti Kurvinen

Hei,

Kauhavan Lentosotakoulun varuskunta-alueen kuin myös Kokkolan varikon ovat ostaneet pohjalaisista ja pohjalaislähtöisistä sijoittajista koostuva LSK Business Park Oy. Sijoittajaryhmän tavoitteena on luoda yrityskeskittymä lentokenttä- ja varuskunta-alueelle. Tarkempia julkisia tietoja tulevista hankkeista ei vielä ole. Kaupunki on valmis kumppanuuksiin alueen kehittämisessä uusien ostajien toiveiden mukaisesti...

Käyttäjän JuhaniMetsanen kuva
Juhani Metsänen

Joko on "mäkkärivero" kaivettu naftaliinista ja sipsipussit tilattu?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012092116102205_u...

Toimituksen poiminnat