Antti Kurvinen Keskustavaikuttaja Etelä-Pohjanmaan Kauhavalta. Oikeustieteen maisteri. Kansanedustajaehdokas 2015 Vaasan vaalipiirissä

Eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta

Sunnuntaina huhtikuun 19. päivänä ratkaistaan, mihin suuntaan suomalainen yhteiskunta tulevaisuudessa kulkee. Politiikalla on merkitystä ja puolueissa on suuria eroja. Johannes Virolainen sanoi aikoinaan osuvasti, että politiikassa enemmän kuin millään muulla elämän osa-alueella voi vaikuttaa ihmisten ja Suomen tulevaisuuteen. Tämä pitää edelleen paikkansa. Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan päästä vaikuttamaan Suomen ja pohjalaisten parempaan tulevaisuuteen.

 

Suomen tilanne ei ole helppo, sillä välttämättömiä poliittisia ratkaisuja ei ole kyetty viime vuosina tekemään. Kataisen ja Stubbin hallitusten perintö Suomelle on karu. Talous on kuralla ja työttömyys on kasvanut korkeaksi. Hallitukselta on kokonaan puuttunut näkemys siitä, mihin suuntaan yhteistä isänmaata olisi pitänyt viedä.

 

Päättämättömyys on hallituksen ilmeisin puute. Vielä pahempaa kuitenkin on, että heti aloittaessaan vuonna 2011 kokoomuksen, SDP:n, vihreiden, vasemmistoliiton, RKP:n ja kristillisdemokraattien hallitus omaksui suunnitelma- ja komentoyhteiskunnan mallin. Ylhäältä sanelu ja keskittämispolitiikka edustavat epäalkiolaista politiikkaa, joka on hyvin kaukana keskustalaisesta ajattelusta.

 

Työnsä lopettava hallitus on yrittänyt leikata koulutuksesta, ollut ajamassa pakolla suurkuntia sekä kiristänyt yrittäjyyden edellytykset todella tiukoille. Keskustalainen vaihtoehto tarkoittaa vahvaa maakuntien Suomea, jossa osaaminen, sivistys ja yrittäjyys nostetaan ansaitsemaansa arvoon. On aika kääntää Suomen suunta. Keskusta on vaihtoehto.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Keskustan ja persujen kovat kannatusluvut ennakoivat lähinnä pahoja ympäristötuhoja. Positiivisia odotuksia ei ihmeemmin ole.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kurvinen, joko Suomenmaa lehden nimikin muutetaan Ajansuunnaksi ?

Toimituksen poiminnat