*

Antti Kurvinen Keskustavaikuttaja Etelä-Pohjanmaan Kauhavalta. Oikeustieteen maisteri. Kansanedustajaehdokas 2015 Vaasan vaalipiirissä

Kaikki blogit puheenaiheesta Kannabis huumeet päihdepolitiikka

Sakotonta hamppua? & Vinkkua Lidliin?

 

Koska on aina mukavaa elvistellä sillä, että on ollut jossain asiassa edelläkävijä, niin ajattelin nyt tässä blogissa palata juttuuni, jonka Vihreä lanka lehti julkaisi 17.10.14. Käsitellyt teemat kun ovat edelleen kovasti ajankohtaisia.

Toinen syy palata tähän asiaan on, että jäi kieltämättä kaiveleman se kun tuolloin tuosta jutusta tuli vähän turhankin varovainen. Professorini neuvosta jätin pois omakohtaisen näkökulman ja lehtikin vesitti tekstiä vielä lisää.

Mutta nyt, siis aito, alkuperäinen ja sensuroimaton versio. 

 

"Laillistetaan sitten murhat, varkaudet ja kaikki muutkin rikokset!"

THL on ehdottanut, että huumeiden käytöstä ei enää tulisi rangaista. Ehdotus on saanut tyypillisen vastaanoton: osa hurraa, osa tyrmää.

Hurraus perustuu sille, että itse asiassa mikään saatavilla oleva näyttö ei puolla huumeiden käytöstä rankaisemista. Rangaistukset eivät ole estäneet käyttöä, eivät vähentäneet käyttöä - ne eivät ole edes estäneet käytön kasvua! Tätä THL:n kannanottoa on odotettu jo pitkään, ja on ollut vain ajan kysymys, koska saatavilla oleva näyttö kääntää virkamiesten päät.

Lukijoilta jyrkkä "kyllä" kannabiksen verovapaille, laittomille markkinoille!

Mitä yhteistä on aktiivimallin kannattajilla ja kannabiksen laittomuuden puolustajilla? Aktiivimallin kohdalla enemmistö kannattajista ei tiedä kunnolla lain sisältöä eikä sen todellisia seurauksia. Sama pätee kannabiksen laittomuuden puolustajienkin kohdalla: enin osa kiellon kannattajista ei tiedä, mitä käytännön seurauksia kiellolla on - ja ennen kaikkea mitä sillä ei ole.

Laillistaminen etenee, miten kansanedustajat reagoivat? Kysymyksiä heille!

Nyt kun kannabiksen laillistaminen etenee niin kiinnostelee tietää kansanedustajien kantoja samoin kuin tulevien kansanedustaja ehdokkaiden.

Viimeisimpana Kalifornia joka laillisti vuoden vaihteessa kannabiksen. Kanada laillistaa kesään mennessä. Heilläkin on selvä ja järkevä suunta. Ottaa kannabis kotrollin piiriin ja sitä kautta saavat verotuloja ja vähentävät haittoja.

Tämäkin aihe vaikuttaa ihmisten äänestyskäyttäytymiseen monien osalta. Ja koskettaa yllättävän monia, niin viihdekäyttäjiä kuin lääkekäyttäjiä.

Hyvää uuttavuotta kaikille!

Toivotan kaikille hyvää ja parempaa uuttaavuotta 2018!

Erityisesti kaikille jotka lukevat aivopierujan ja jopa kommentoivat niitä!

Lämpimät ja paremmat uudet vuodet teille, jotka salaatte ja olette kaapissa. Vielä tulee aika jolloin saatte olla rauhassa rauhassa omia itseäni, vailla salailua.

Omalla kohdalla voin sanoa että on terapeuttista ja eheyttävää puhua asiasta julkisesti, ilman salailuu, ilman pelkoa muiden tuomioista.

Onneksi minulla on hyvä ja tietävä verkosto.

 

 

Kannabisrikollinen, kiitos siitä!

Olen ollut koko aikuisikäni rikollinen lain mukaan.

Ainut rikokseni on, että olen tutustunut kannabikseen ja sitä käyttänyt koko ikäni. Siis 18 vuotiaasta saakka. Nyt ikää mulla on 43 vuotta.

 

Tuomitkaa vapaasti ja kertokaa minulle sovelias tuomio.

 

Tuomion kun on kärsinyt saa kuulemma hyväksynnän tai ainakin vapauden.

 

Mä lusin joka päivä, kunnes minut vapautetaan.

Yhä useammat vanhukset ovat huomanneet kasvin hyödyt

Tässä yksi esimerkki tapaus ja hyvä juttu aiheesta.

Kun asiat ovat laillisia niistä uskalletaan puhua, myös hyödyistä. Haittoja toki löytyy, mutta esim Suomessa suurin haittavaikutus on laittomuus

Toisin on niissä maissa/osavaltioissa jossa kasvi on laillistettu.

Tämäkin video todistaa, että kasvin käyttäjistä luotu myytti on murrettu.

Senior citizens are the fastest growing demographic of marijuana users in the country, and they're finding more ways to use it than ever before. 

Kanadalaiset nuoret aikuiset käyttävät eniten kannabista maailmassa

Kanada laillistaa kannabisen 2018, suurin syy siihen on että he haluavat suojella lapsia ja nuoria huumekartelleita ja ottaa rahat heiltä pois siis huumekartelleilta. Kanadassa nuoret aikuiset käyttävät kannabista enemmän kuin missään muualla, näin väitetään.

Itseasiassa kannabis haastaa jo viininkäytön Kanadassa ja hyvä niin. Viini on vaarallisempaa ja haitallisempaa kuin kannabis.

Suomessa tapellaan lonkeron tulosta kauppaan eikä edes kannabiksen asemasta uskalleta puhua. Muista laittomistaa päihteistä vaietaan täysin. 

 

Kuka valistaisi poliisia kannabiksesta?

Karjalan Heili uutisoi lapsille&nuorille suunnatusta tapahtumasta Seksiä ja huumeita ja rock´n rollia

Rikosylikonstaapeli Jari Kyllönen teki seiskaluokkalaisille tunnustuksen: hän on aineesta riippuvainen.(nuuska)

Huumehörhö, narkki, huumemyöteinen,pipopää

Ei mulla muuta asiaa ole kuin huomio tästäkin  blogipalvelussa.Otsikon mukaista leimausta tulee niskaan paljon.

Osalla henkilöistä on jotain  kirjoituksiani vastaan.

Huumeista puhuvat ovat myös ihmisiä samoin kuin huumeita käyttävät.

En tule vaihtamaan levyä, ennen kuin muutosta tulee suomalaiseen yhteiskuntaan.

Jokainen alkoholia käyttävä on  juoppo tai siitä keskusteleva?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä