Antti Kurvinen Keskustavaikuttaja Etelä-Pohjanmaan Kauhavalta. Oikeustieteen maisteri. Kansanedustajaehdokas 2015 Vaasan vaalipiirissä

Kaikki blogit puheenaiheesta Ulko-ja turvallisuuspolitiikka

Turvataan Paasikiven-Kekkosen linjan perintö ja viisaus

Suomen Nato-jäsenyyden kannatus mataa vajaassa 30 prosentissa. Sotilaallinen liittoutumattomuus on turvallisuuspolitiikkamme kaurapuuroa. Liittoutuminen Naton kanssa veisi meidät Venäjän turvallisuusuhkien listalle.

 

Ulkopolitiikka ei sovi pelin politiikaksi

Sotilaallinen kriisi Ukrainassa on nostanut pintaan keskustelun Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan perimmäisistä kysymyksistä. On Suomi paremmin turvassa liittoutumattomana vai osana sotilasliittoa? Millaista Euroopan unionin yhteisen ulkopolitiikan tulisi olla ja onko EU:n vahva panos ulkopolitiikassa hyvä vai huono asia Suomelle?

Hyvät ihmiset

Saimme taas ihan vastikään lukea kuinka hyvät ihmiset olivat innoissaan siitä kun perhesurmaaja oli tapettu vankilan suihkuun.

Eräs hyvä ihminen eduskunnassa totesi, että jos tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksytään hän ja hänenkaltaiset tulevat kaikin tavoin tekemään laista hyötyvien ihmisten elämän vaikeaksi. Hänen kaltaisensa tarkoittivat vakaumuksellisia kristittyjä konservatiiveja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä